Makkelijk (meer) plantaardig

 

Denk jij er ook weleens over om (meer) plantaardig te gaan eten, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In de lezing 'Makkelijk (meer) plantaardig' neem ik je mee in de basics van plantaardige voeding: wat houdt dit precies in? Waarom zou je nou meer plantaardig willen eten? Wat weten we vanuit de wetenschap? Staat 'plantaardig' automatisch gelijk aan gezond? En krijg je dan wel alle voedingsstoffen binnen?

 

Als diëtist met een focus op plantaardige voeding kan ik je hier alles over vertellen. Op een heldere en laagdrempelige manier deel ik handige tips en adviezen om direct toe te kunnen passen in de praktijk. Je kunt thuis meteen aan de slag! En het mooie is: met de kennis die je opdoet tijdens de lezing kun je niet alleen je eigen gezondheid boosten, maar tegelijkertijd ook een mooie bijdrage leveren aan het milieu en dierenwelzijn.

 

De lezing kan online of live worden gegeven en is geschikt voor zowel individuen als groepen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven, congressen en andere events.

 

Voor meer informatie en tarieven kun je contact opnemen via het contactformulier.

 


Ervaringen van deelnemers

Ik heb meerdere mensen uit de groep gesproken die de uitleg tijdens de lezing heel inspirerend en verhelderend vonden en erover nadenken om aan de slag te gaan met (meer) plantaardig eten!

Vragen werden beantwoord en vooroordelen weerlegd. Zelfs bij een verstokte vleeseter als ik ontstonden nieuwe inzichten.

Wat een leuke en motiverende workshop! Michelle vertelde enthousiasmerend over het onderwerp en bood aantrekkelijke en makkelijke alternatieven.