Mijn naam is Michelle. Ik help en adviseer mensen op het gebied van voeding en gezondheid zodat zij zich zowel lichamelijk als mentaal beter kunnen voelen. Veel mensen hebben tegenwoordig last van chronische aandoeningen, voelen zich niet gelukkig in hun lichaam of ervaren problemen rondom hun relatie met voeding. En dat terwijl het ook heel goed anders kan.

Door mijn universitaire studies Gezondheid en Leven en Gezondheidswetenschappen, en mijn Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek ben ik in staat om wetenschap en praktijk te combineren in goed onderbouwde en volledige adviezen. Mijn doel is om mensen bij te staan in het aanleren van bewuste en gezonde gewoontes. Iedereen kan zijn gezondheid namelijk enorm verbeteren door (kleine) aanpassingen door te voeren op het gebied van voeding en leefstijl. En dat hoeft helemaal niet lastig of ingewikkeld te zijn. Sterker nog, een gezonde leefstijl draait om balans en kan je leven enorm verrijken.

Ik help en motiveer cliënten zonder dat zij dit zien als een ellendig en zwaar traject. Samen kijken we naar wat het beste werkt. In plaats van te diëten werken we naar een gezonde leefstijl en gedragsverandering op de lange termijn. Ik heb zelf ervaren dat het werkt, want door mentaal en fysiek goed voor mijzelf te zorgen zit ik vandaag de dag lekker in mijn vel, voel ik mij energiek en blijf ik moeiteloos op een gezond gewicht. Ook geniet ik oprecht van iedere maaltijd en heb ik nooit het gevoel dat ik mijzelf beperk. En dat gun ik iedereen!

 Inschrijvingen

 

  • Als diëtist ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Mijn KP-nummer is: 19106359189.
  • Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten. Mijn lidnummer is: 00020416. 
  • Mijn KVK-nummer is: 76804704.

Opleidingen

 

  • Master Health Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam - specialisatie Nutrition and Health.
    • Cum laude
  • Bachelor Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam - specialisatie Health Promotion
    • Cum laude
  • Bachelor Gezondheid en Leven aan de Vrije Universiteit Amsterdam - specialisatie Klinische Wetenschappen.