Mijn naam is Michelle. Ik help en adviseer mensen op het gebied van voeding en gezondheid zodat zij zich zowel lichamelijk als mentaal beter kunnen voelen. Veel mensen voelen zich niet gelukkig met hun lichaam of hebben last van welvaartsziekten of eetproblemen, terwijl het ook anders kan.

Door mijn universitaire studie Gezondheid en Leven en mijn Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek, ben ik nu in staat om wetenschap en praktijk te combineren in goed onderbouwde en volledige adviezen. Mijn doel is om mensen bij te staan in het aanleren van bewuste en gezonde gewoontes. Iedereen kan zijn gezondheid enorm verbeteren door (kleine) aanpassingen op het gebied van voeding en leefstijl en dat hoeft helemaal niet lastig of ingewikkeld te zijn!

Ik help en motiveer cliënten, zonder dat zij dit zien als een ellendig en zwaar traject. Samen kijken we naar wat het beste werkt. In plaats van te diëten, werken we naar een gezonde leefstijl en gedragsverandering op de lange termijn. Ik heb zelf ervaren dat het werkt, want door mentaal en fysiek goed voor mijzelf te zorgen zit ik vandaag de dag lekker in mijn vel, voel ik mij energiek en blijf ik moeiteloos op een gezond gewicht. Ook geniet ik oprecht van iedere maaltijd en heb ik nooit het gevoel dat ik mijzelf beperk. En dat gun ik iedereen!