Weet jij misschien niet zo goed wat nou wel en niet gezond is? Of kan je gewoon wel wat hulp gebruiken met je voeding? Dan help ik je graag met behulp van een persoonlijke voedingsanalyse!

Ik vraag je of je je voeding 4 tot 7 dagen bij wilt houden in de Eetmeter app en duik dan in je voedingspatroon. Vervolgens kijk ik naar eventuele verbeterpunten en help ik je verder op weg met persoonlijke tips en adviezen. Zo ben je een stap dichterbij een gezonde leefstijl die je de rest van je leven vol kunt houden. 

Als (plant-based) diëtist help ik je graag op weg! In een call (van 60 tot 90 minuten) nemen we je voedingspatroon door, bespreken we eventuele knel- en verbeterpunten en beantwoord ik graag al je vragen.

 

Voorafgaand aan ons gesprek vraag ik je of je je voeding 4 tot 7 dagen bij kunt houden in de Eetmeter app. Vervolgens duik ik in je voedingspatroon en kijk ik naar eventuele verbeterpunten. Daarna voorzie ik je van persoonlijke tips en adviezen en heb je handvatten voor het begin van je gezonde leefstijl.